Units en bouwkavels, uniek in Kampen!

Bedrijfswoning
Een unieke bedrijfswoning op een prachtige locatie in Kampen. Wonen en werken met een inspirerend uitzicht over de IJssel. Wat ons betreft met recht de ideale bedrijfswoning voor ondernemers. Ruim en uniek in zijn soort! Voor meer informatie over de woning kunt u terecht bij Renes leven en wonen via
038-3313563

Units en bouwkavels, uniek in Kampen!
Deze bedrijfskavel in Kampen is ideaal voor MKB bedrijven die op zoek zijn naar een centraal gelegen kavel in Kampen, maar ook voor ZZP'ers die hun eigen bedrijfshal willen bouwen en op zoek zijn naar een centraal gelegen kavel in Kampen - regio Zwolle - van 372m2 tot 8000m2. Dit is op basis van een zogenaamd vlekkenplan. Onderstaand ziet u verschillende afbeeldingen, u kunt daarop klikken voor vergroting. Het vlekkenplan is indicatief en daar kan met maatwerk vanaf geweken worden.

Desgewenst kan Weever bouw b.v. geheel kosteloos en vrijblijvend, een indicatie geven van de kosten om uw droom te realiseren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfswoning te bouwen op eigen bouwkavel in Kampen. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen. Voor meer informatie over prijzen en voorwaarden, kunt u contact opnemen met Jelle Weever via het algemene nummer 038-3332010.
Inmiddels is het grijze vlak rechtsboven verkocht aan Autofirst Tadema en de kavels 12 en 11 verkocht aan het laminaatbedrijf dat zich naast de Haatlanderdijk 6 vestigde. Deze ondernemers zijn reeds volop in bedrijf en profiteren al van de gunstige ligging. Er rest nog 6300 m2, een prachtige plek aan een doorgaande weg voor een bedrijf dat toe is aan uitbreiding. Koop nu uw unit! Versterk uw bedrijf met een prachtige representatieve vestiging in de directe nabijheid van de drukbezochte Karwei.
Informatie over de units aan de Ambachtstraat treft u achter deze link en voor informatie over de units aan de Haatlanderdijk klinkt u op deze link.

Inspirerende industriƫle bedrijfsunits van niveau

Inspirerende industriƫle
bedrijfsunits van niveau

4 December 2015

Een perfecte locatie voor uw bedrijf. De bestemming van deze bedrijfsunits biedt u de mogelijkheid de ruimte te gebruiken voor verkoop, productie en/of opslag in combinatie met een kantoor op de 1e verdieping. Doordat de bedrijfsunits naar de straatkant zijn gericht, valt u bedrijf direct op bij passanten.

Meer lezen

Zet uw bedrijf in de spotlights

25 Januari 2016

Op deze locatie, tegenover de Karwei, heeft uw bedrijf altijd 'veel bekijks' . Vestig hier uw bedrijf en neem direct een voorsprong op de concurrentie. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid. Binnen zijn er voldoende mogelijkheden om de ruimtes flexibel te benutten voor verkoop, productie en/of opslag. Dat in combinatie met een representatief kantoor op de 1e verdieping en het zal u duidelijk zijn: De thuisbasis van uw bedrijf staat!


Meer lezen

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag

Versturen