Unieke projecten

Woningbouw betekent voor WEEVER bouw b.v. het realiseren van unieke projecten. Een bijzondere villa bijvoorbeeld, kleinschalige woningbouwprojecten, of de bouw van een appartement of een compleet appartementencomplex. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, beleggers en particulieren.

Projectontwikkelaars
Duurzaamheid, doorlooptijd, terugverdientijd, kwaliteit, onderhoud. Het zijn punten die tijdens onze voorbereiding aan bod komen. Deze voorbereiding staat in het teken van uw wensen en belangen. Vanzelfsprekend! Bovendien kunnen wij met onze kennis en ervaring vanuit WEEVER projectontwikkeling b.v. ons goed in u verplaatsen.

Beleggers

Hoe houdt u de kostprijs laag? Hoe maximaliseert u als belegger de huurprijs? Waar vindt u huurders of investeerders? En hoe zit het met de kopersbegeleiding? Vanuit onze ondernemersgeest denken wij met u mee. Met als doel dat het project slaagt.

Particulieren
Waar in de zakelijke markt de focus ligt op kostenefficiëntie, is voor u als particulier voornamelijk het leefplezier belangrijk. Wij nemen u bij de hand. Persoonlijke aandacht, oog voor karakter en een luisterend oor om de wensen te inventariseren, het zijn de uitgangspunten voor een woning die staat als een huis. Jarenlang ontleende ons bedrijf zijn bestaansrecht aan het realiseren van particuliere woningbouw en realiseerde zo jaarlijks vele prachtige villa's. WEEVER is dan ook een bouwbedrijf met een schat aan ervaring in unieke woningbouwprojecten.

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag