Weever Sloopwerken B.V.

Duurzaam slopen is bewust slopen, op basis van een plan

Weever Sloopwerken B.V. is een ervaren allrounder. Van complete woonwijken tot de renovatiesloop van een bedrijfspand. Weever sloopwerken b.v. is sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en daarmee een van de oudste gecertificeerde sloopbedrijven in Nederland.

Totaalsloop

Ontmantelen, sorteren en afvoeren. Dat is totaalsloop. Kenmerkend voor deze tijd, waarin regelmatig kantoren, civiele werken en complete woonwijken worden vervangen door nieuwbouw. Werkplannen zijn hierbij noodzakelijk, vooral te midden van een levendige omgeving. Specifieke sloopmethoden worden daarom gecombineerd met de inzet van vakmensen en speciaal ontworpen materieel. Duurzaamheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Meer informatie

Asbestsanering

U weet, asbest verwijderen kan niet zomaar. Zonder de juiste maatregelen, kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid. Weever sloopwerken b.v. is al sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. Daarmee behoorden wij destijds tot één van de eerste bedrijven in Nederland die aan alle eisen konden voldoen.Meer informatie

Arnhem

Hanzewijk Kampen

Totaalsloop school gebouw

Transformatie Lelystad

Eco woning

Sloopprojecten

In Aalsmeer is de sloopploeg, na het strippen, begonnen met het 'grove' sloopwerk van het Rabobank gebouw in het centrum van de stad. Check de sloop via de video.

Meer informatie

Calamiteiten

Vuur, wind en water.
Ze kunnen veel schade veroorzaken.
De Weever Calamiteitendienst is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.


Meer informatie

Weever sloopwerken b.v.

Weever sloopwerken b.v. is een ervaren allrounder. Van complete woonwijken tot de renovatiesloop van een bedrijfspand. Weever sloopwerken b.v. is sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en daarmee een van de oudste gecertificeerde sloopbedrijven in Nederland. 

Bodemsanering

Wij gaan altijd uit van het belang van onze klant. Omdat er voor bodemsanering veelal geen vaste uitgangspunten zijn, brengen wij vooraf alles overzichtelijk in kaart in de vorm van een duidelijke offerte. Desgewenst verzorgen wij het complete traject voor u, van bodemonderzoek tot oplevering bodemsanering.

Renovatiesloop

Wij begrijpen dat u gedurende het project zo min mogelijk overlast wilt ervaren. Omdat u in het pand woont of omdat uw medewerkers of klanten hier aan het werk zijn. Wat gaat er gebeuren? En hoeveel tijd neemt dat in beslag? Wij houden u op de hoogte. Per telefoon, mail of via een speciale projectpagina op het internet, want heldere communicatie is belangrijk. Voor u en voor ons!038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag