038 - 33 320 10

info@weever.nl

WEEVER houdt grote schoonmaak in Diemen

Totaalsloop van flat in Diemen

Het sloopteam van WEEVER is in Diemen  in de voorbereiding op een totaalsloopproject vooral druk  geweest met een grote schoonmaak van een leegstaand kantoorgebouw. Het gebouw moet worden gesloopt, maar voordat die werkzaamheden kunnen beginnen, wacht de mannen eerst een enorme schoonmaakklus. Jarenlang bivakkeerden verschillende krakers en zwervers in het pand die behalve het huisafval ook hun dagelijkse behoeftes in het pand achterlieten. Door de jaren heen zijn hierdoor bijna kamervullende afvalbergen ontstaan, die eerst geruimd dienden te worden.

Totaalsloop Diemen

Bart Weever hees bij aanvang van de klus met behulp van een kraan een Bobcat schranklader (compacte mini bulldozer) naar de bovenste verdieping. "Dat werkt een stuk sneller, maar we zetten de schranklader vooral in met het oog op de veiligheid. Handmatig schoonmaken is in dit pand geen optie. De kans dat de mensen zich bezeren aan injectienaalden of andere besmette materialen is veel te groot. Bij ons staat de veiligheid altijd voorop," aldus Bart Weever.
De sloop van het pand is in verschillende stappen verlopen. Na de schoonmaak werd het gebouw gestript tot op het kale beton. Daarna volgde de laatste fase waarbij het complete gebouw werd verwijderd. "Op de kelder na, die blijft. Met de bestaande grond maken we het terrein weer mooi vlak,  waarna de nieuwbouw beginnen".

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen