038 - 33 320 10 
info@weever.nl

WEEVER maakt werk van uitbreiding McDonalds

Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van de McDonald’s restaurants in Heerde, Kampen en Zwolle, breidt het bekende fastservice restaurant – in navolging op het restaurant in Zwolle Noord - uit met de bouw van een luxe McCafé bij het restaurant in Kampen. De Zwolse ondernemer wil de bouw gerealiseerd zien in een bijna 'fastservice bereidingstijd' van amper drie weken. Het restaurant sluit slechts één week. "Een lokale partij die we goed kennen en waarvan we weten dat ze het kunnen", verklaarde Sjoerd-Jan Feenstra zijn keuze voor ons.

"Snel bouwen, zonder aan kwaliteit in te boeten, met bovendien een grote mate van flexibiliteit is steeds vaker een belangrijke eis van opdrachtgevers. Slim, innovatief werken hoort bij deze tijd en bij ons bedrijf. De bouw en ons werkveld veranderd. Wij zijn een snel groeiende organisatie en dit project is een kans om de organisatorische groei te onderstrepen", aldus directeur Jelle Weever.

Sjoerd-Jan Feenstra franchisenemer van de McDonald’s restaurants in Heerde, Kampen en Zwolle, 

In het nieuwe McCafé kan straks gekozen worden uit verschillende smakelijke koffievariaties. Van een espresso tot een latte machiatto en natuurlijk uit vele lekkernijen voor bij de koffie. Ook voor de kleine McDonald’s-fans belooft de verbouwing veel goeds. Waar nu nog een grote voortuin is, komt een nieuw terras met een Playland van maar liefst zes meter hoog. In het restaurant worden Magic Tables geïntroduceerd zodat jong en oud er diverse spelletjes op kunnen spelen.

McCafé in Kampen is één van de verschillende initiatieven die McDonald’s in Nederland heeft uitgerold om de persoonlijke wensen van de gast en de beleving in het restaurant op een voetstuk te plaatsen. "De marketing en innovaties die McDonald’s kent, stippelen we als franchisenemers in samenwerking met McDonald’s Nederland gezamenlijk uit. Het McCafé concept is daar een resultaat van. We zijn nu ruim zeven jaar in Kampen gevestigd en dit restaurant draait boven verwachting, waardoor er ruimte is om uit te breiden met een McCafé en meteen het Melmerpark een nieuwe impuls te geven," besluit Sjoerd-Jan Feenstra.

038 - 33 320 10

info@weever.nl