Weever Bouw B.V.

Kwalitatief bouwen

Bouwen gaat bij Weever Bouw B.V. verder dan enkel het stapelen van stenen. Bij het bouwen van een school, kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex komt veel meer kijken. Met welke indeling kunt u uw werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid? Een gebouw heeft een lange levensduur. Wij kijken daarom vooruit en houden in het voortraject al rekening met gebruik en kosten

Utiliteitsbouw

Fabrieken, kantoren, bedrijfspanden, sportgebouwen en winkels. Utiliteitsbouw moet mooi, maar vooral betaalbaar en efficiënt zijn. Passen binnen de stedenbouwkundige en architectonische randvoorwaarden. En bovendien zo ingericht zijn, dat de processen efficiënt verlopen.

Transformatie & Appartementen

Naast het bouwen en slopen van gebouwen verbouwen we bij Weever ook oude gebouwen. In het kader van circulariteit vinden wij het een mooie gedachte om van oude gebouwen, nieuwe woon/werkcomplexen en appartementen te maken. Zo hoeft er niet gezocht te worden naar een nieuwe locatie en nieuwe materialen, maar recyclen we op een goede manier het oude gebouw. Zo sparen we niet alleen ruimte, maar ook het milieu.

Uitgekookt

BurgerKing

Transformatie Wageningen

La place

CCC Zwolle

Bouwteam

Projectontwikkeling is bij het bouw team van Weever geen structureel doel, maar een middel. De traditionele ontwikkelaar koopt, ontwikkelt en verkoopt. Wij zoeken juist de samenwerking op. Kennis bundelen, belangen verenigen, een plan opstellen en ontwikkelen. Dat doen wij met elkaar.

Meer informatie

Renovatie

Of het nu gaat om een grootschalig project of kleine herstelwerkzaamheden, bij renovatie is het de kunst een gebouw weer te laten stralen als nooit tevoren. En dat is ons doel! Verder stellen wij natuurlijk alles in het werk om te zorgen dat u gedurende het project zo min mogelijk overlast ondervindt.

Meer informatie

Albert Heijn

Kornelis

Wenum-Wiesel

CNS De Groenling

Villa Nova

Beheer & onderhoud

Duurzaam bouwen staat centraal bij Weever. Als het gebouw staat, volgt logischerwijs het onderhoud ervan. U wilt immers dat de kwaliteit en waarde van uw vastgoed gewaarborgd blijven.

 Woonprojecten

Woningbouw betekent voor Weever bouw b.v. het realiseren van unieke projecten. Een bijzondere villa bijvoorbeeld, maar ook kleinschalige woningbouwprojecten, de bouw van een appartement of een compleet appartementencomplex.

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag