WEEVER deinst niet terug voor sloop met een kort lontje

Niet zonder gevaar

WEEVER sloopwerken b.v. sloopte oude vloeren, funderingen, straten en kades in het gebied Stadswerven in het centrum van Harderwijk. Een van de grootste herontwikkelingsprojecten in Nederland. De klus bleek niet zonder gevaren. Gedurende het project werd duidelijk dat er explosieven uit de tweede wereldoorlog in de grond aanwezig waren. Onder toezicht van de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie is met de inzet van extra gepantserd materiaal een handvol brandbommen en kleine explosieven onschadelijk gemaakt. Het gebied Stadswerven is momenteel een grote bouwput waar Boskalis druk doende is met het saneren van met asbest vervuilde grond. Dit gebeurt op revolutionaire wijze door schone grond uit de bodem te zuigen en dit schone zand bovenop de bestaande bovenlaag aan te brengen. Hierdoor zakt de vervuilde grond circa 2 meter naar beneden.

Recente projecten

Van wijk en Olthuis Utiliteitsbouw

Van Wijk Olthuis aan de Genuakade in Kampen.

4 December 2015

Ruim duizend betonnen heipalen gaan de komende weken de grond in op het terrein Van Wijk Olthuis aan de Genuakade in Kampen. Dit van origine uit Dronten afkomstige bedrijf heeft WEEVER Bouw bv de opdracht gegund voor de bouw van een tankplaat van ongeveer 3500 vierkante meter.

Meer lezen
weever bouwt aan aanhangcars kampen

WEEVER bouwt aan nieuw onderkomen Aanhangcars Kampen

25 Januarie 2016

Als je van Kampen richting Emmeloord over de N50 rijdt kan het je nauwelijks ontgaan. WEEVER Bouw en sloop bv bouwt aan het nieuwe onderkomen van Aanhangcars Kampen.


Meer lezen

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen