Ontmantelen, sorteren en afvoeren.

Ontmantelen, sorteren en afvoeren. Dat is totaalsloop.

Ontmantelen, sorteren en afvoeren. Dat is totaalsloop. Kenmerkend voor deze tijd, waarin regelmatig kantoren, civiele werken en complete woonwijken worden vervangen door nieuwbouw. Werkplannen zijn hierbij noodzakelijk, vooral te midden van een levendige omgeving.

Specifieke sloopmethoden worden gecombineerd met de inzet van vakmensen en speciaal ontworpen materieel. Duurzaamheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Utiliteitsbouw en woningbouw

Na de oorlog schoten woningen, kantoren, scholen en fabrieken als paddenstoelen uit de grond. Maar de gebouwen van toen voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen. Waar mogelijk vindt daarom vervanging plaats. Dankzij onze proactieve communicatie met omwonenden, omliggende bedrijven, gemeenten en opdrachtgevers, zijn wij in staat dergelijke projecten uitstekend op te pakken. Wij informeren de betrokken partijen via informatiebijeenkomsten, social media of via een speciale pagina op het internet. Dit, in combinatie met onze procesmatige manier van werken, maakt ons tot een stabiele partner.

Civiele werken
Het slopen van civiele werken als viaducten, bruggen en windmolens, heeft een grote impact op de omgeving. Omleidingen en files, u wenst vanzelfsprekend een zo kort mogelijke doorlooptijd. Dit heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. Het minimaliseren van de doorlooptijd vraagt om een goede samenwerking tussen de uitvoerende partijen. Aan de hand van ons heldere werkplan, onze jarenlange ervaring en flexibiliteit in werktijden zijn wij in staat om uw sloopproject efficiënt en effectief uit te voeren.

Sloop stallen Lelystad

Sloop Spoorkade

Opruiming Eco woning

Transformatie Lelystad

Sloop Kamperstraat

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag