038 - 33 320 10 
info@weever.nl

Laatste fase Arnhem

Afgelopen weken gebruikten we deze enorme kraan met lange riek in Arnhem. Uniek in deze sloop, want nog nooit eerder gebruikten we deze kraan in een project. De kraan is maar liefst 23 meter hoog, en vooral die hoogte konden we goed gebruiken in deze sloop. Het gebouw namelijk in erg hoog en voor het sloopwerk in de hoogte was de kraan dus zeker gewenst. Check hier de beelden:

Fase2: Sloop DNV GL in Arnhem

Nu de asbestsanering van het pand van DNV GL in Arnhem gedaan is zijn we begonnen met de sloop zelf. Ook dit moet weer met zo weinig mogelijk overlast, omdat 1/3 van het pand nog blijft staan en daar wordt dan ook nog volop geleefd en gewerkt. Momenteel werken we binnen aan het kaal slopen. Dit doen we om zoveel mogelijk materiaal te scheiden en om te voorkomen dat alles op een puinhoop beland. Het beton uit de sloop zal door Puinkorrel op locatie worden gebroken zodat het gebruikt kan worden voor de infrastructuur. Als we zover zijn dat we met de kraan alles verder kunnen slopen, gaan we eerst gedeeltes inzagen. Dit omdat we er natuurlijk voor willen zorgen dat het gedeelte dat blijft staan geen schade oploopt!

Fase1:
Slopen voor 1/3e

In Arnhem zijn we begonnen aan een sloop in opdracht van Van Dijk Kampen BV, Recycling Kampen en Regelink Schroothandel. Het gaat om het pand van DNV GL. Bijzonder aan deze sloop is dat ongeveer 1/3e van het pand moet blijven staan. In dit gedeelte wordt nog volop gewoond en gewerkt en dus moeten we op een professionele manier het te slopen gedeelte loskoppelen van het resterende gebouw. Ook mogen de bewoners zo min mogelijk overlast ervaren. Een grote uitdaging, maar alles verloopt erg goed! Momenteel zijn we bijna klaar met de asbestsanering en dan kunnen we beginnen met het slopen!

Bekijk de video!

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag