Schouten Kampen kan weer meters maken

Meer vloeroppervlak om efficiƫnter te kunnen produceren en te kunnen inspelen op de toegenomen afzet. Dat was de wens van Schouten Sorting Equipment, producent van sorteer- en verwerkingsmachines voor de agrarische markt, aan de Industrieweg 9 in Kampen. Voor de bouw van een nieuwe, grotere productiehal ging het bedrijf in zee met WEEVER Bouw b.v..

Inmiddels is de nieuwe productiehal volop in gebruik - en kan het bedrijf ook letterlijk meer meters maken. 'Het is een groot voordeel dat we nu meer productieruimte hebben', vertelt Martin van Dijk, technisch directeur. 'Nu kunnen we ook grotere installaties opstellen en gebruiksklaar maken, voorheen kon dat niet.' Bij Schouten zijn korte levertijden en op tijd leveren van groot belang, aangezien hun klanten seizoensgebonden werken. Agrarische gewassen hebben nu eenmaal hun eigen, vaste periode van oogsten. En dan moeten de machines paraat staan.

Van Dijk blikt terug op de samenwerking met bouwbedrijf WEEVER. 'Ach, er komen tijdens zo'n bouwproces altijd wel wat dingetjes naar voren. Maar we zijn er steeds in goed overleg uit gekomen. Ik kijk terug op een leuke periode, het was een goede en prettig samenwerking.'

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen