038 - 33 320 10 
info@weever.nl
Waar WEEVER werk van maakt 

Waar WEEVER nu aan werkt

Bouw Diertotaal.nl

Toen Diertotaal.nl Firma Boer toe was aan uitbereiding omdat ze uit hun huidige pand groeiden waren de opties groot. Het enige wat niet kon was uitbreiden op de huidige grond en dus moest er of gezocht worden naar een bestaand pand of naar grond om een nieuw pand te bouwen.

Meer weten over Diertotaal

Trieste nieuws voor bijzonder project

Het trieste nieuws over het plotselinge overlijden van Loek van de Bos. Aan het bouwproject met 14 zorg appartementen - de droom van Loek en zijn vrouw- wordt komende weken nog de laatste hand gelegd.

Meer weten over Training centrum

Albert Heijn stationskwartier

Na maanden hard, volgens een strakke planning gewerkt te hebben is sinds kort de nieuwe Albert Heijn op het Stationskwartier geopend. De feestelijke opening trok veel publiek en de hele dag was het gezellig druk in de winkel. De winkel werd officieel geopend door Jasper Meijer (supermarktmanager), Jan Bun (supermarkteigenaar) en wethouder Albert Holtland & Geert Meijering De opening was een feestje en het was de hele dag gezellig druk in de winkel. Mooi om na al het harde werk te zien dat de winkel dan nu echt draait!

Meer weten over Albert Heijn

Uitgekookt’ op schema

Meer dan trots zijn we op het resultaat van Uitgekookt. Deze week is Uitgekookt gedeeltelijk opgeleverd en volgende week zal ook de rest worden opgeleverd. Deze week kan het bedrijf zich in elk geval alvast richten op het inrichten van het opgeleverde deel. Omdat het voor Uitgekookt belangrijk was om voor de feestdagen in het nieuwe pand te kunnen treden, hebben we ontzettend hard gewerkt de laatste weken om alles op tijd voor elkaar te krijgen.

Meer weten over Uitgekookt

Feestelijk moment voor
IJsselmuidense topondernemers

Op het industrieterrein Spoorlanden in IJsselmuiden was afgelopen dinsdagmiddag een feestelijk eerste-paal-moment voor de nieuwbouw van Driepack Verpakkingen en Uitgekookt.(Partyservice, BBQ en maaltijdenservice). Postuma AGF, waarmee de IJsselmuidense ondernemers sinds jaren een ijzersterke samenwerking onderhouden, liet al eerder de eerste palen voor nieuwbouw in de grond verdwijnen. Met de gezamenlijke indrukwekkende nieuwbouw,- ieder in een apart pand,- laat het ondernemerstrio zien waarin ook een klein dorp letterlijk en figuurlijk groot kan zijn. Want de samenwerking heeft het drietal naar grote hoogte gestuwd zoals ook de omvang van de nieuwe bedrijfspanden duidelijk maakt.

Meer weten over Topondernemers

WEEVER maakt werk van uitbreiding McDonalds

McDonals in Kampen wordt uitgebreid met een luxe McCafé en een Playland van maar liefst zes meter hoog. We beginnen met de werkzaamheden op het Melmerpark in de week van maandag 5 februari. "Snel bouwen, zonder aan kwaliteit in te boeten, met bovendien een grote mate van flexibiliteit is steeds vaker een belangrijke eis van opdrachtgevers. Slim, innovatief werken hoort bij deze tijd en bij ons bedrijf. De bouw en ons werkveld veranderd. Wij zijn een snel groeiende organisatie en dit project is een kans om de organisatorische groei te onderstrepen", vertelt Jelle Weever.

Meer weten over McDonalds

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Telfordstraat geeft ambities ruimte

In opdracht van Jansen vastgoed bouwen we aan de Telfordstraat op de Marslanden in Zwolle aan een bedrijfsverzamelgebouw. Eerder realiseerde Jansen Vastgoed op het naastgelegen perceel ook al een identiek basisbedrijfsverzamelgebouw op basis van een formule die goed aanslaat. Het eerste bedrijfsverzamelgebouw met 10 units in drie verschillende types, was in no time zo goed als 'volgeboekt'. Ook voor het gebouw waar wij nu mee bezig zijn is veel belangstelling. Het gros is al verkocht. Bijzonder aan het bedrijfsverzamelgebouw is dat bijna elk bedrijf zijn ambities hier kan verwezenlijken

Meer weten over Telfordstraat

Wereldbol aan hoogste punt van nieuwbouw CCC

Het Carolus Clusius College in Zwolle feestelijk geopend. Dankzij de groei van de school was uitbereiding gewenst. Na een jaar lang verbouwen en nieuwbouwen is er nu op de school ruimte voor elke leerling en hoeft de school geen gebruik meer te maken van noodlokalen. Het was een klus met veel tijdsdruk en we moesten rekening houden met alle lessen en tentamens. Dat is gelukt en we zijn dan ook zeer trots op het resultaat.

Meer weten over CCC 

Verbouwing Rabobank Emmeloord

De verbouwing van de Rabobank in Emmeloord is voltooid. De 'nieuwe' Rabobank staat!. Ook deze tot de verbeelding sprekende opdracht met een ruim scala van verschillende uitdagingen is door de mannen van WEEVER succesvol over de iendstreep gebracht.

Meer weten over Rabobank

Uitdagende Kaprenovatie aan Diezerstraat

In het centrum van Zwolle, aan de Diezerstraat is WEEVER bouw gestart met de kaprenovatie van een rijksmonument in opdracht van Dela Vastgoed. Een  opdracht waar in totaal een maand of drie aan gewerkt gaat worden. Jelle Weever vertelt over de bijzondere klus; "Vooral de ligging van het pand maakt het extra bijzonder. Logistiek en de veiligheid van onze mensen, passanten en omwonenden vragen, in de voorbereiding en tijdens de werkzaamheden,  veel aandacht. Aan de andere kant is een dergelijke opdracht niet nieuw voor ons. In de historische binnenstad van Kampen hebben we met dit soort panden in het verleden veel ervaring opgedaan".

Meer over de kaprenovatie

Level One

Migrantendorp voorzien van riolering en hemelwaterafvoer

 Bij Swifterbant is met man en macht gewerkt aan de realisatie van een uniek arbeidsmigrantendorp . Aanhoudende regenval leek het bouwschema aanvankleijk ernstig te verstoren, maar nadat de 148 woningen versneld waren voorzien van een compleet rioleringstelsel en hemelwaterafvoeren kon de verloren tijd weer worden ingelopen.

Meer weten over dit unieke arbeidsmigrantendorp?

Utiliteitsbouw uitgelichte projecten.

Fabrieken, kantoren, bedrijfspanden, sportgebouwen, scholen en winkels. WEEVER bouw b.v. zorgt dat utiliteitsbouw mooi, betaalbaar en efficiënt is, past binnen de stedenbouwkundige en architectonische randvoorwaarden, maar bovendien zo is ingericht dat de processen efficiënt verlopen.

Nieuwegein

In Nieuwegein is de nieuwbouw van het nieuwe distriebutiecentrum van Wezenberg transport uit IJsselmuiden onlangs afgerond. Op de realisatie van het project rustte een behoorlijke tijdsdruk omdat het nieuwe centrum van 2500 vierkante meter begin 2017 operationeel moest zijn.
"Er zat inderdaad flink druk op de ketel, maar dat is niet erg, dat zijn we wel gewend. Het is een mooie opdracht die tot stand kwam als resultaat van een jarenlange goede verstandhouding met de familie Wezenberg. Daarom waren we des te gemotiveerder dit project tot een succes te maken." vertelt Wiebren de Boer bedrijfsleider bij WEEVER bouw b.v.
Bijzonder aan de bouw in Nieuwegein is de duurzame energiehuishouding waarbij door middel van warmtepompen wordt gezorgd voor koele en warme lucht.

Nieuw onderkomen WEEVER

 Aan de Haatlanderdijk in Kampen is een nieuw, multifunctioneel, maar ook  duurzaam onderkomen  gebouwd voor WEEVER sloopwerken b.v. en WEEVER bouw b.v. Het kantoorgedeelte van het nieuwe complex  is op 5 december 2016 betrokken, terwijl de bedrijfshallen begin 2017 in gebruik zijn genomen.

Meer weten over dit project

Graansloot

Graansloot Kampen b.v. beschikt tegenwoordig over de grootste opslagcapaciteit van graan aan een binnenhaven in Nederland.  WEEVER bouw b.v. realiseerde de uitbreiding van de opslagcapaciteit van maar liefst 130.000 ton. 

Meer weten over Graansloot

Basisschool De Groenling

Juni 2015 trok een lange sliert leerlingen van Basisschool De Groenling in IJsselmuiden in blije optocht naar hun spiksplinternieuwe school. Een prachtig, innovatief en duurzaam gebouw met een landelijke uitstraling, waar  kinderen  en leerkrachten zich snel thuis voelden.

Meer weten over Basisschool De Groenling

Van Wijk & Olthuis

Ruim duizend betonnen heipalen zijn de grond ingegaan op het terrein Van Wijk en Olthuis aan de Genuakade in Kampen. Dit van origine uit Dronten afkomstige bedrijf heeft WEEVER bouw b.v. de opdracht gegund voor de bouw van een tankplaat van ongeveer 3500 vierkante meter.

Meer weten over Van Wijk & Olthuis

Kloek Pallets

Kloek Pallets is drie jaar na de brand, letterlijk en figuurlijk uit de as herrezen. Het nieuwe pand is weer volop in gebruik en het bedrijf floreert als nooit tevoren. De nieuwbouw gerealiseerd door WEEVER bouw b.v. is mooier, beter en veiliger. Het imposante, ruim opgezette bedrijf is een regelrechte aanwinst voor het Kamper industrieterrein Haatlandhaven geworden.

Meer weten over Kloek Pallets

Agrarisch

 Voor WEEVER bouw b.v. is de agrarische sector bepaald geen onontgonnen gebied. In de Flevo en Noordoostpolder heeft WEEVER in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende agrarische projecten gerealiseerd. WEEVER denkt mee in de voorbereiding en de uitvoering van uitbreidingen, renovatie en nieuwbouw, maar ook over de 'uitdagingen' waar u als agrarisch ondernemer tegenaan loopt. Zo denken onze mensen graag met u mee over zaken als planologie, logistiek, klimaat, asbest en ruimtelijke ontwikkeling.

Topfresh

Top Fresh is gespecialiseerd in de teelt, verwerking en handel in wortelen. Het bedrijf is onder leiding van eigenaar en medeoprichter Peter Matthijssen in tien jaar tijd gegroeid van een bedrijfje in de schuur naar een in Nederland toonaangevend bedrijf, met exportlijnen naar groot aantal verschillende Europese landen.

Meer weten over Topfresh

Van der Linde

"Vooral een race tegen de klok", blikt WEEVER bedrijfsleider Wiebren de Boer terug op de bouw van een enorme opslagloods in Marknesse, waar veel tijdsdruk opzat. "Toen we half juni begonnen, kwamen we direct op een week achterstand, doordat er vanwege de regen niet geheid kon worden. Dan komt het aan op de samenwerkingsverbanden, zijn ze flexibel genoeg?"

Meer weten over Van der Linde

De Groene Landbouw Bant b.v.

Het heiwerk bij De Groene Landbouw Bant b.v. in Bant aan de Klutenweg is gestart. Nadat het terrein  bouwklaar  is gemaakt zijn de eerste heipalen de grond in  gegaan voor een nieuwe opslagloods met een oppervlakte van 2500 vierkante meter. 

Meer weten over de Groene Band

Bijzondere projecten

Het onmogelijke, mogelijk maken. Dat is een van de credo's van WEEVER. "We laten ons graag uitdagen om mee te denken over functionele oplossingen." 

Sporthal De Reeve

 Zelfs vaders en opa's maakten zich 'hart' voor  de uitbreiding van de turnhal van Gymnastiekvereniging Wilhelmina in Kampen. Om de kosten voor de vereniging wat te drukken werden in goed overleg met Weever bepaalde klussen door vrienden en familie geklaard.

Meer weten over Sporthal De Reeve

Windmolenpark Haatlandhaven

"De fundering van de eerste windmolen, daar hebben we even over zitten puzzelen, maar we zijn er  uitgekomen", vertelt Hilco Brand hoofduitvoerder bij WEEVER bouw b.v.
"Als je een paar funderingen gedaan hebt, wordt het al snel routine. Juist daardoor moeten we altijd extra alert blijven'', legt Brand uit.

Meer weten over dit project

ROC transformatie Utrecht

Een leegstaand ROC complex met asbest, in hartje Utrecht veranderen in een prettig woon- en werkcomplex, waar jongeren betaalbaar woonruimte kunnen huren. Asbest saneren doet WEEVER al 25 jaar gecertificeerd. Het hoofdstuk betaalbaar is onder andere opgelost door studenten te laten meewerken in de bouw. "Werken met studenten was voor ons nieuw, maar ook verfrissend." aldus Ilja van Houten, ervaren timmerman bij WEEVER bouw b.v.  en dj in zijn vrije tijd en dus de aangewezen vraagbaak voor de studenten.

Meer weten over ROC transformatie

Unieke woningbouwprojecten en Horeca

Unieke projectenWoningbouw betekent voor WEEVER bouw b.v. het realiseren van unieke projecten. Een bijzondere villa bijvoorbeeld, kleinschalige woningbouwprojecten, of de bouw van een appartement of een compleet appartementencomplex. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, beleggers en particulieren.

Gouden Muur

De periode tussen definitief sluiten van de oude vestiging en de opening van het nieuwe restaurant zo kort mogelijk houden. Geen eenvoudige opgave als je weet dat de oude vestiging in eeen woonwijk stond die gesaneerd en gesloopt moest worden, terwijl het nieuwe restaurant in een nieuw te bouwen wijk, nog gebouwd moet worden.

Meer weten over De Gouden Muur

Woningbouw

WEEVER bouw b.v. dankt zijn bestaansrecht aan de succesvolle realisatie van diverse, zowel groot- als kleinschalige, woningbouwprojecten. Daarnaast zijn er in de loop der jaren verschillende unieke woonprojecten door ons opgeleverd.

Meer weten over Woningbouw

Interne verbouwingen

 

Internationaal trainingscentrum Enercon

Enercon blijft zijn activiteiten in Emmeloord uitbreiden. Aan de Franc 17 op het industrieterrein De Munt in Emmeloord is een WEEVER bouwploeg doende om het reeds bestaande trainingscentrum van de Duitse van windturbine fabrikant Enercon , uit te breiden. Het vernieuwde en verbouwde trainingscentrum moet op korte termijn wekelijks plaats gaan bieden aan zo'n 100 cursisten uit alle windstreken van Europa. Vervanging van het dak, vijf nieuwe leslokalen en verschillende toiletgroepen moeten in week 11 van dit jaar in gebruik kunnen worden genomen.

Meer over Enercon

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag