038 - 33 320 10

info@weever.nl

Projectontwikkeling is bij ons geen structureel doel, maar een middel.

De traditionele ontwikkelaar koopt, ontwikkelt en verkoopt. Wij zoeken juist de samenwerking op. Kennis bundelen, belangen verenigen en een plan opstellen. Dat ontwikkelen, dat doen wij met elkaar!
Interesse in kavels, woning of units? Klik hier!

Samen werken aan een plan

WEEVER projectontwikkeling b.v. revitaliseert bedrijventerreinen en ontwikkelt bedrijfspanden, appartementencomplexen en kleinschalige woningbouwprojecten. Wij doen dit zowel risicodragend als in een gedelegeerde opdrachtgeversrol. Vanuit ons uitgebreide netwerk brengen wij beleggers, makelaars en architecten bij elkaar, vormen wij een team om samen te werken aan een goed plan. Want op basis daarvan kunt u kostenefficiënt werken.

Duidelijkheid vanaf de start
Wij zijn graag zo vroeg mogelijk bij het project betrokken. Met onze ervaring kunnen wij inschatten of een project haalbaar is en aan uw eisen voldoet. Bovendien leggen wij al in een vroeg stadium een gedetailleerd overzicht van de bouw- en sloopkosten op tafel. Wel zo prettig! U heeft overzicht en kunt anticiperen. Hoe het zit met de voorbereidingskosten? Hier bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u deze kosten pas betaalt op het moment dat het project u inkomsten oplevert of dat wij op het risico participeren in uw plannen.

Advies

Is mijn plan haalbaar? Is slopen verstandig of kan ik beter verbouwen? Het zijn veel voorkomende dilemma’s. Wij staan u graag bij met onze kennis, bekijken uw vraagstuk met ontwikkelaars, sloopspecialisten en bouwkundigen. Desgewenst voorzien wij u naast een advies, van een heldere offerte. Zo weet u niet ongeveer, maar precies waar u aan toe bent.
En vraagt u zich al tijden af of uw locatie of pand geschikt is voor herontwikkeling? In de meeste gevallen kunnen wij op basis van één gesprek al binnen enkele uren laten weten of uw plan perspectief heeft!

Kavels te koop
Ook heeft WEEVER een aantal kavels en units in het hart van het industrieterrein van Kampen liggen. Meer informatie vindt u hier: http://www.weever.nl/Bedrijfswoning-en-bedrijfshuisvesting-in-Kampen/

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen