WEEVER B.V. bouwt, sloopt en ontwikkelt. Een sterke en bijzondere combinatie. Toegevoegde waarde creëren, dat is waarnaar wij streven. Bij WEEVER staan integraal denken, de belangen van opdrachtgevers en een goede communicatie daarom centraal.
U kunt rekenen op een actieve procesbenadering en hoge kwaliteit. Al vier generaties lang. De bouwtak werkt in een straal van vijftig kilometer rond Kampen en kan beschouwd worden als een allround bouwer. Het sloopbedrijf werk landelijk en kent haar specialisme in totaalsloop en asbestsanering.

Wij zijn graag in een vroeg stadium bij een project betrokken, want op basis van een goed plan is kostenefficiënt werken veel eenvoudiger. Dat geldt voor zowel de sloop, de realisatie, als het gebruik van uw gebouw. Aan het plan koppelen wij een strak tijdschema. Heeft u een vraag? Dan kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Toegevoegde waarde in de praktijk

Wat de toegevoegde waarde van WEEVER B.V. in de praktijk inhoudt? Wij kijken met welke indeling u uw bedrijfsprocessen zo efficiƫnt mogelijk kunt inrichten. Onderzoeken de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Houden rekening met de balans tussen investeringen en gebruikerskosten. Wij beperken de overlast bij slopen of bouwen zoveel mogelijk, zijn er zelfs al meermalen in geslaagd dat klanten ongestoord kunnen doorwerken.


Meer lezen over de visie van Bert Weever of over Bart en Jelle Weever in een opmerkelijk dubbelinterview
Meer over Bert Weever
Meer over Bart & Jelle Weever

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen