Home
Tel: 038 - 33 320 10
info @weever.nl

Weever B.V. bouwt, sloopt en ontwikkelt. Een sterke en bijzondere combinatie. Toegevoegde waarde creëren, dat is waarnaar wij streven. Bij Weever staan integraal denken, de belangen van opdrachtgevers en een goede communicatie daarom centraal.
U kunt rekenen op een actieve procesbenadering en hoge kwaliteit. Al vier generaties lang. De bouwtak werkt in een straal van vijftig kilometer rond Kampen en kan beschouwd worden als een allround bouwer. Het sloopbedrijf werk landelijk en kent haar specialisme in totaalsloop en asbestsanering.

Wij zijn graag in een vroeg stadium bij een project betrokken, want op basis van een goed plan is kostenefficiënt werken veel eenvoudiger. Dat geldt voor zowel de sloop, de realisatie, als het gebruik van uw gebouw. Aan het plan koppelen wij een strak tijdschema. Heeft u een vraag? Dan kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Toegevoegde waarde in de praktijk

Wat de toegevoegde waarde van Weever B.V. in de praktijk inhoudt? Wij kijken met welke indeling u uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Onderzoeken de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Houden rekening met de balans tussen investeringen en gebruikerskosten. Wij beperken de overlast bij slopen of bouwen zoveel mogelijk, zijn er zelfs al meermalen in geslaagd dat klanten ongestoord kunnen doorwerken.

Meer lezen over de visie van Bert Weever of over Bart en Jelle Weever in een opmerkelijk dubbelinterview
Meer over Bert Weever

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag

Versturen