038 - 33 320 10

info@weever.nl

Als het gebouw staat, volgt logischerwijs het onderhoud, zodat de kwaliteit en waarde van uw vastgoed gewaarborgd blijven.

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud
Kleine reparaties, het verhelpen van storingen, mutatieonderhoud. Voor u als vastgoedbeheerder zijn het adhoc-zaken waaraan u het liefst zo min mogelijk tijd besteedt. Om er voor u te zijn als u ons nodig heeft, kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij verzorgen het dagelijks onderhoud binnen een straal van ongeveer zestig kilometer rondom Zwolle. Door onze goede contacten met plaatselijke installateurs zijn uw problemen in een mum van tijd opgelost.

Meerjarenonderhoudsplan

Een wooncomplex, school, winkelcentrum of industrieel gebouw, elk gebouw vraagt om een ander onderhoudsplan. Wat heeft uw gebouw nodig? Bij WEEVER zetten wij dit in het meerjarenonderhoudsplan. Vanuit onze duurzaamheidsfilosofie stellen wij dit plan kosteloos op, mits u er gebruik van maakt. Besluit u dit niet te doen? Dan brengen wij vijftig procent van de kosten in rekening.
De conditiemeting volgens NEN 2767 vormt de basis van het meerjaren onderhoudsplan. Eerst stelt een gespecialiseerd bureau de feitelijke technische toestand van het object vast, daarna bepaalt u het gewenste kwaliteitsniveau. Op basis hiervan kunnen wij het benodigde onderhoud bepalen.

Strategisch vastgoedbeheer
Als eigenaar van een gebouw investeert u waarschijnlijk (nog) niet in strategisch vastgoedbeheer. Onnodig, denkt u misschien. Maar volgens ons juist heel zinvol, zeker gezien de snelle veranderingen in de markt. Flexibiliteit, duurzaamheid, veiligheid, het zijn stuk voor stuk aandachtspunten voor u als ondernemer. Uw pand staat daar niet los van. WEEVER helpt u om uw ideeën over huisvesting te koppelen aan de toekomst van het vastgoed, want uw gebouw behoort tot uw bedrijfsstrategie.

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen