Bodemsanering door WEEVER sloopwerken b.v.

WEEVER voert ook bodemsanering uit. Reken hierbij op hoogwaardige kwaliteit geleverd tegen een marktconform tarief. Flexibiliteit, betrokkenheid en pro-activiteit zijn daarbij onze onderscheidende kenmerken vanuit een lange termijn, continui╠łteitsdoelstelling. Iets dat voor een vierde generatie familiebedrijf een vanzelfsprekendheid is.

Veel van onze opdrachtgevers zijn potentiële klanten voor andere disciplines (asbestsanering, sloop- en bouwkundig werk) binnen WEEVER. Het is daarom in ons belang om alle disciplines naar tevredenheid uit te voeren om zo in aanmerking te komen voor de uitvoering van andere disciplines. Wilt u een perceel kopen en twijfelt u of de grond verontreinigd is? WEEVER maakt de bodem op efficie╠łnte wijze geschikt voor (her) gebruik.
Wij hebben voor elk probleem een oplossing. Dit kan zijn, van het ontgraven en afvoeren van de verontreinigde grond tot het herschikken en isoleren van de verontreinigingen.
Ons doel is, de risico’s van de bodemverontreiniging 100% voor u weg te nemen.

Werkwijze

Aan elke bodemsanering gaat verplicht een bodemonderzoek vooraf. Op basis daarvan én de akkoordbevinding door het bevoegd gezag, voert Weever sloopwerken b.v. de werkzaamheden uit. Geven de beschikbare onderzoeken op voorhand onvoldoende duidelijkheid over aanpak en kosten van de sanering? Wij voeren desgewenst een doelmatig aanvullend onderzoek uit.

Met een gecertificeerd team gaan wij vakkundig en efficiënt te werk. Wij beschikken over alle relevante certificaten (ISO 9001 en BRL 7000).
Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Desgewenst verzorgen wij het complete traject voor u, van bodemonderzoek tot oplevering bodemsanering. Wij voeren de werkzaamheden uitsluitend uit in eigen beheer en kunnen in dit in de gehele benelux onze
diensten aanbieden.

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag