Sloop bestaande appartementen Kampen 

Aan de Zeepziedershof in het centrum van Kampen zijn we in opdracht van Delta Wonen begonnen met de sloop van de bestaande appartementen. Een mooie renovatie sloopopdracht die we met 'extra beleid' uitvoeren aangezien het echt in hartje van de stad is met aan alle kanten bewoning. Overlast proberen we zoveel mogelijk te voorkomen, bijvoorbeeld met extra stofzeilen over de containers. Voordat we begonnen met de werkzaamheden hebben we de bewoners op de hoogte gebracht. Ook hebben we contact opgenomen met Stadstoezicht om een oogje in het zeil te houden. Die samenwerking verloopt tot dusver perfect.

Grote brand in Emmeloord met
onze hulp snel onder controle

Op verzoek van de brandweer hebben we een grote brand in het voormalig verzorgingstehuis De Golfslag in Emmeloord beredderd. In het karakteristieke pand dat antikraak werd bewoond was op de begane grond een flinke brand uitgebroken die lastig onder controle te krijgen was. Toen wij rond 10.30 uur arriveerden, waren de vier aanwezige bewoners gelukkig al veilig uit het gebouw gehaald.
Met de inzet van onze machinisten en kranen konden we de brandhaarden uit elkaar halen, zodat de brandweer deze goed kon blussen.
Rond 13.00 uur was de brand onder controle en hebben we het terrein met hekken afgezet.
Complimenten aan iedereen die hier vorige week aan het werk is geweest!

Sloop bedrijfsunit Hillegom 

Slopen met oog voor hergebruik van de nog bruikbare materialen wint snel terrein. Op dit moment begeven we ons nog in een fase waarin het sentiment de boventoon voert. In de nabije toekomst zal de overheid haar beleid gaan aanpassen naar een markt waar in 2030 vijftig procent circulair gewerkt moet worden.
Circulair slopen vergt doorgaans meer tijd, omdat bouwmaterialen deels handmatig uit de gebouwen gedemonteerd moeten worden. Van onze opdrachtgever hebben wij de tijd gekregen om dit project duurzamer uit te voeren. Naast het handmatig demonteren van diverse bouwmaterialen, komen er machinaal ook stromen vrij die direct hergebruikt kunnen worden. Ook voor Weever-machinist Bernie Konterman vraagt circulair slopen een andere aanpak.
“Met deze manier moet je de machine wel volledig in je macht hebben. Dat heeft wel wat!“
Op de sloop in Hillegom moest een bedrijfsunit als een doosje heel voorzichtig uit de rij worden geschoven, omdat er aan de zijkanten geen ruimte was. “Precisiewerk. Blijf je ergens haken, trek je alles om. Er moet dus constant iemand anders meekijken, omdat je vanuit de kraan niet alles kunt overzien”, aldus Bernie Konterman.

Weever Sloop biedt ‘Philadelphia-vleermuizen’ vervangende woonruimte 

De sloop van zorgcentrum Philadelphia aan het Kerkepad in IJsselmuiden is begonnen. Een totaalsloop die begon met een paar opvallende bijzonderheden. Tijdens de eerste voorbereidingen voor de sloop, bleek er een familie beschermde vleermuizen onder de dakgoten te wonen. De sloop moest daardoor een jaartje worden uitgesteld zodat er eerst voor een vervangende woonruimte voor de vleermuizen kon worden gezorgd.
Weever Werkvoorbereider Gert-Jan Kok zegt: “In samenwerking met een bioloog hebben we, nadat de vleermuizen afgelopen zomer de nesten hadden verlaten, de nestgaten gedicht. Verderop hebben we nestkastjes opgehangen, zodat de beestjes daar kunnen intrekken en wij kunnen gaan slopen.”
Nadat de asbest uit het pand was verwijderd, kreeg het officiële startsein van de sloop ook een bijzonder tintje. De moeder van Gert-Jan Kok, Lia Kok en haar collega Gert Veijer vielen, als werknemers van het eerste uur (1975 IJsselburg), de eer te beurt om met een zware kraan het oude logo van de muur te tikken.
Tijdens de sloopwerkzaamheden aan het Kerkepad houdt Weever Sloop de omwonenden goed geïnformeerd met een buurtapp. 

Omwonenden goed geïnformeerd met Weever-buurtapp

Aan de Trekvaart in IJsselmuiden zijn we het pand van de voormalige kringloop aan het slopen. Het gaat hier om een uitdagende klus, omdat het pand omringt is door aangrenzende gebouwen. Op- en in de panden is asbest aanwezig die wij vakkundig met eigen mensen saneren.
Veiligheid voor de bewoners en natuurlijk onze werknemers staat bij alle werkzaamheden voorop. Om de buurt zo goed mogelijk op de hoogte te houden, hebben we een buurtapp in het leven geroepen. Dat werkt goed. Op deze manier weet iedereen wat er te gebeuren staat en voorkomen we vervelende ‘verrassingen'.

Sloop betonnen voeten windmolens in België

In België zijn we bezig met de demontage van windmolen funderingen. De 15 jaar oude windmolens worden vervangen door moderne versies met een hoger rendement. De oude windmolens worden elders in Europa opnieuw opgebouwd, waar ze nog eens 15 tot 20 jaar mee zullen gaan. Als Weever Sloop hebben wij ons, tot dusver als één van de weinigen in Nederland, toegelegd op het sloopwerk in de windenergiesector. Alle vrijkomende componenten en afvalstromen worden hergebruikt of gerecycled op locatie. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en we bedienen onze klanten in heel Europa.

Renovatie scholen Wilsum en 's Heerenbroek

Logischerwijs worden opdrachten voor scholen vaak in de schoolvakanties gepland. Op deze wijze ondervinden de leerlingen tenslotte geen hinder van onze werkzaamheden. Ook deze zomer werken we weer op verschillende scholen. CBS De Regenboog in Wilsum en de Prinses Julianaschool in ’s-Heerenbroek zijn hier mooie voorbeelden van. Op beide scholen heeft onze sloopafdeling een renovatie lopen, waarin we muren, kozijnen en dakgoten uit de scholen slopen. Dit omdat deze worden vervangen vanwege een herindelingen van de scholen. Met beide projecten zijn we ongeveer twee weken bezig. Op deze wijze kunnen de scholen, gerenoveerd en wel, het nieuwe schooljaar weer open voor de leerlingen! Dit met dank aan onze opdrachtgever Gebr. Van Werven.

Sloop voor food- en leisurepark 

Voor de realisatie van een food- en leisurepark in Harderwijk moest er eerst gesloopt worden. Voor het food- en leisurepark gaan we de opstallen bouwen voor een Kentucky Fried Chicken, Burger King, La Place en SOS Events. Daarnaast komt er een mobiliteitscentrum van Tango op het 45.000 vierkante meter grote park! We beginnen met het asbestvrij maken en vervolgens slopen we de huidige opstallen. Vanaf daar bouwen we het park op! 

Sloop proefboerderijen 

In Lelystad heeft onze sloopafdeling een grote klus afgerond. Twee voormalige proefboerderijen inclusief maar liefst veertien stallen moesten ruimte maken voor de realisatie van één van de grotere solarparken van Nederland. Het overgrote deel van de opstallen is volledig of gedeeltelijk gedemonteerd voor hergebruik elders in Nederland. De asbestsanering en het sloopwerk is in eigen beheer uitgevoerd door onze eigen vakmensen! 

Sloop windmolens 

De komende jaren moeten honderden windturbines in Nederland worden ontmanteld en vervangen. Het slopen van een windmolen is een ingewikkelde en tijdrovende klus. In Lelystad sloopt Weever twaalf verouderde windmolens. De windmolens zelf zijn al in een eerder stadium ontmanteld, waarbij zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Het slopen van de betonnen voeten met gewapend beton is specialistisch werk. Het stalen vlechtwerk moet eerst met speciale apparaten worden blootgelegd, waarna er snijbranders aan te pas moeten komen. Het puin dat vrijkomt wordt door Puinkorrel Kampen vermalen zodat het hergebruikt kan worden in de wegenbouw. 

Twee sloopprojecten afgerond

Onlangs hebben we twee sloopprojecten afgerond. Als eerste de sloop van het ROVC in Ede, een school die helaas is afgebrand. We begonnen met puinruimen en gingen daarna verder met het slopen van de restanten. Ook de sloop in Arnhem, waar we al eerder over schreven is afgerond. Hier moest 1/3e van het pand blijven staan en dit vroeg om een strakke planning. Op beide terreinen is alleen nog het puin te vinden, wat Puinkorrel b.v. nog voor ons gaat breken, zodat dit verwerkt kan worden in de infrastructuur.

Sloop Ebbingestraat 11 in Kampen

De voormalige mavo aan de 1e Ebbingestraat 11 in Kampen wordt door Weever Sloopwerken gesaneerd en gesloopt. Op deze manier creëren we ruimte voor de nieuwbouw van zorgappartementen voor Philadelphia. In het kader van circulair bouwen houden we zo veel mogelijk materialen intact voor hergebruik. Een goed voorbeeld hiervan is al het balkhout die we van het puin scheiden voor dak van het project Slot Roggebot op Landgoed & Proeftuin Roggebotstaete. In dit project wordt een dé ontmoetingsplek van Roggebotstaete gemaakt en dit gebouw wordt volledig circulair en ecologisch gebouwd. Hier werken wij graag een handje aan mee door materiaal te leveren, bijvoorbeeld dus het hout uit deze sloop.

Assisteren bij felle bermband

In de eerste uren van de zondagochtend ontvingen we van de Kamper brandweer een verzoek om te assisteren bij een stevige bermband aan de Mr. J.L.M. Niersallee tegenover onze bouw van de nieuwe Albert Heijn op Stationskwartier in Kampen.

Kerk saneren in Holten

In Holten saneren we het dak van een grote kerk. Het gaat om een aantal grote dakleien die aardig oud zijn en dus hard aan vervanging toe zijn. Niet een standaard sanering maar een klus die om een strakke planning vraagt vanwege verschillende omstandigheden. Neem bijvoorbeeld het weer. Tegen alle weersomstandigheden werken we aan de klus en dus moeten we regelmatig afzeilen om waterschade te voorkomen. Als wij een stuk gesaneerd hebben worden de nieuwe en asbestvrij leien er ingelegd en beginnen wij direct alweer aan het volgende stuk. Er liggen grote parkeerplaatsen om de kerk heen, en de kerk staat midden in het centrum. Hierom moeten we nog eens extra zorgvuldig te werk gaan vanwege veiligheidsredenen. Ondanks de strakke planning wel een erg mooie klus om uit te voeren!

Video bekijken

Weever calamiteitendienst vroeg uit de veren

De calamiteitendienst van Weever was er vanochtend vroeg bij. Bij een felle uitslaande brand die rond middernacht uitbrak in een bedrijfspand (stichting de Kleine Beurs) aan de Dieselstraat in Kampen, probeerde de brandweer met groot materieel het vuur onder controle te krijgen. In de hal bleken meerdere warmtebronnen, ook deden zich meerdere explosies voor. Bovendien was er door brandende autobanden een enorme rookontwikkeling, wat al met al de bluswerkzaamheden niet eenvoudiger maakte. In de vroege ochtenduren werd de hulp van Weever ingeroepen. Met behulp van zwaar materieel slaagden de mannen van Weever erin om, de brandhaarden uit elkaar te halen, waarna de brandweer het vuur kon doven. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, wel legde de brand het pand volledig in de as.
 

Brand Visverwekingsbedrijf Van der Lee Seafish

Toen visverwerkingsbedrijf Van der Lee Seafish in brand stond werden wij bij Weever al snel gebeld. Of wij konden helpen om het plaatmateriaal en het dak eraf te halen, zodat de brand zo snel mogelijk geblust kon worden. Binnen een uur waren we ter plaatse en gingen we aan de slag. Hoe eerder de onderdelen waren verwijderd hoe eerder het bedrijf in de toekomst weer aan de slag kan gaan. Weever zal komende tijd ook nog de verwoeste delen, waaronder de vloer, verwijderen, zodat het pand binnen een korte tijd weer opgebouwd kan worden!

Laatste huis aan de Kamperstraatweg

Onlangs heeft Weever het laatste huis aan de Kamperstraatweg dat ruimte moest maken voor het Reevediep gesloopt. Deze klus was onderdeel van het project Ruimte voor de Rivier (IJsseldelta) waar Weever als Kamper bedrijf aan meewerkt. Het pand werd de afgelopen jaren gebruikt als bed & breakfast voor werknemers aan Het Reevediep. Nu het werk er bijna op zit werd dit laatste huis inclusief grote loods gesloopt.

Weever assisteert bij brand in Ens

De calamiteitendienmst van WEEVER sloopwerken is zaterdagmiddag opgeroepen om de brandweer te assisteren bij een grote uitslaande brand in Ens. Twee grote schuren, gevuld met kratten groente werden volledig in de as gelegd. Niemand raakte gewond.

Meer weten over Ens

Brand Rietkamp Onderijks Kampen

De calamiteitendienst van Weever sloopwerken is vanochtend in actie gekomen bij een felle brand in een duurzaam gebouwde woning aan de Rietkamp op Onderdijks. Het vuur eiste geen slachtoffers. De brand brak donderdagavond om ongeveer 20.30 uur uit en liet zich, doordat de gehele woning uit strobalen is opgebouwd, moeilijk bedwingen. 

Meer weten over Onderijks

Efficiente sloop in Coevorden

In Coevorden sloopt Weever een school bestaande uit drie gebouwen. Omdat er ook asbest in de gebouwen is aangetroffen heeft het Weever sloopteam gekozen voor een zeer doelgerichte werkwijze

Meer weten over Coevorden

Hoogbouw christelijke landbouwschool IJsselmuiden platgelegd

Aan de Spoorkade in IJsselmuiden heeft het slopersteam van Weever de hoogbouw van de voormalige christelijke landbouwschool platgelegd. Zes fraai nieuwbouwwoningen gaan de lege plek vullen. Het lage deel van de school wordt gerenoveerd en omgebouwd tot vier woningen.

Meer weten over Spoorkade

Weever sloopwerken ingeschakeld voor bereddering van brand in oude zwembad.

Weever sloopwerken is afgelopen middag door de Brandweer Kampeningeschakeld om te zorgen voor de zogeheten bereddering van de brand in het oude zwembad De Steur in het stadspark. Door nog onbekende oorzaak was hier een brand uitgebroken die zich moeilijk liet beteugelen. Oorzaak was de brandhaard die zich onderin het zwembad bevond en niet genoeg bereikbaar bleek voor het bluswater. 

Meer weten over zwembad Kampen

Kantoorgebouw geknipt voor de sloop

In Bilthoven werkt Weever sloopwerken verder aan de sloop van een kantoorgebouw in het centrum van de stad. De kantoren die moeten worden gesloopt, zijn gebouwd op een parkeergarage die behouden moet blijven. Dit maakt de sloop tot een gespecialiseerde klus. Om de parkeergarage in stand te houden is deze van binnen helemaal gestempeld en gefixeerd. Een grote kraan met een speciale lange giek knipt vanaf de begane grond het gebouw in kleine stukjes. Dit puin wordt vervolgens van het dak van de parkeergarage in een container geschoven. De sloop moet begin van het nieuwe jaar klaar zijn.

Meer weten over Bilthoven

Nieuwe Nieuwe Volvo EC300EL kranen

Twee van de vier spiksplinternieuwe Volvo EC300EL kranen af 'fabriek'. Afgeleverd door distributeur SMT Netherlands (voorheen Kuiken Emmeloord) voor Weever sloopwerken, mooi bestickerd in de huisstijl.

Meer weten over de kranen

Terrein Tuincentrum Koster

klaargemaakt voor nieuwe toekomst

Aanstaande vrijdag wordt het terrein van het voormalige Tuincentrum Koster in IJsselmuiden 'schoon' opgeleverd door Weever sloopwerken. Het gebouw en enkele kassen zijn inmiddels al platgegooid...

Meer weten over tuincentrum Koster

Grote schoonmaak in Diemen

Weever houdt grote schoonmaak in Diemen
Het sloopteam van Weever is in Diemen vooral druk met een grote schoonmaak van een leegstaand kantoorgebouw. Het gebouw moet worden gesloopt, maar voordat die werkzaamheden kunnen beginnen, wacht de mannen eerst een enorme schoonmaakklus.

Meer weten over Diemen

Koornmarkt

WEEVER sloopwerken b.v. legde onlangs de laatste hand aan de asbestsanering en sloopwerkzaamheden aan de Koornmarkt in Kampen. In de voormalige Protestantse Theologische Universiteit worden hier onder de algehele 'regie' van hoofdaannemer Salverda ouderenwoningen gerealiseerd. Voordat aan de bouw kon worden begonnen, moest eerst de asbest gesaneerd worden. Aangezien WEEVER sloopwerken b.v. zowel slopen als asbestsanering (gecertificeerd sinds 1991) beheerst, een opdracht waar van de mannen van WEEVER graag de mouwen voor opstropen

WEEVER sloopt Polenhotel 

WEEVER Sloopwerken b.v. heeft een oude boerderij met opstallen bij Swifterbant die dienst deed als Polenhotel, letterlijk met de grond gelijk gemaakt. Op die manier wordt er ruimte gemaakt voor de innovatieve en duurzame bouw van 148 migrantenwoningen. Het slopen en saneren nam overigens meer tijd in beslag dan verwacht. De extra tijd die verstreek ging hoofdzakelijk op aan papierwerk en vergunningen toen het saneren van de asbest omvangrijker bleek dan vooraf bekend. Een hinderlijk, maar zeker geen onneembaar obstakel voor de asbestspecialisten.

Meer weten over Level One?

Totaalsloop

Specifieke sloopmethoden worden gecombineerd met de inzet van vakmensen en speciaal ontworpen materieel. Duurzaamheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Tijdelijk kantoor snel plat

Het tijdelijke Weever-kantoor aan de Genuakade wordt gesloopt. Met twee kranen wordt het gebouw in enkele dagen 'compleet van de kaart geveegd. "Eind van het jaar moeten we het terrein bouwrijp opgeleverd hebben, dus zetten we er even vaart achter. Vijf jaar geleden kregen we de opdracht van een scholengemeenschap in Zwolle om het gebouw te slopen. We hebben het gebouw destijds overgenomen, omdat het prima als tijdelijk kantoor dienst kon doen, totdat de nieuwbouw gerealiseed was" aldus Bart Weever.

Meer weten over totaalsloop

Hanzewijk

Het meest omvangrijke project uit onze geschiedenis. In verschillende fases hebben wij in het naoorlogse woongebied De Hanzewijk in Kampen, duizenden portiekwoningen gesloopt. Dit alles in een bewoonde omgeving. Een prachtige referentie die aantoont dat geen project te groot is.

Meer weten over de Hanzewijk

Ruimte voor de Rivier

Als onderdeel van het programma 'Ruimte voor de Rivier' werken diverse bedrijven, waaronder WEEVER sloopwerken b.v. druk aan de aanleg van een bypass (kunstmatige aftakking) tussen de rivier De IJssel en het Drontermeer, aan de zuidkant van Kampen. Een indrukwekkend project waarin een aantal bedrijven en of woningen van verschillende agrariers letterlijk moest wijken voor de veiligheid van de bewoners van de stad.

Meer weten over Ruimte voor de Rivier?

Schiphol hangar

Een korte tijd, continu grote bedrijvigheid. Boeings die voortdurend in en uit taxien, werken op 10 meter hoogte in een harde wind en strenge veiligheidmaatregelen, ziehier een handvol uitdagingen van een mooie klus. "Wel een beetje hectisch af en toe. We werkten met ploegen van 7 man, in een dag en nachtdienst. Er moest door de mensen flink doorgepakt worden om binnen de tijd te blijven. De machines kregen in ieder geval geen tijd om af te koelen", vertelt Bart Weever.

Meer weten over Schiphol

Asbestsaneren

WEEVER sloopwerken b.v. is al sinds 1991 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest, daarmee behoorden wij destijds tot de eerste gecertificeerde bedrijven in Nederland. Anno nu hechten veel waarde aan de eisen van deze tijd.

Saneren bij Schiphol

De mannen van het WEEVER sloopteam kunnen trots zijn. Op Schiphol heeft WEEVER Sloopwerken b.v. een omvangrijke en ongebruikelijke klus tot een goed einde gebracht. In een van de vele onderhoudshangars moest asbesthoudende Robinsonbeplating van tien meter hoog over een lengte 240 strekkende meter worden verwijderd.

Meer weten over Schiphol

Weesp

In Weesp is WEEVER begonnen met een omvangrijke renovatieklus. Aan de Hogeweyselaan in Weesp moet een kantoorgebouw van Solar Clarity, dat momenteel dienst doet als opslagruimte, van alle asbest worden ontdaan. Daarna kan gestart worden met de gevelvernieuwing en een complete interneverbouwing. "Doordat we slopen en bouwen in ons bedrijf combineren konden we het beste plan op tafel leggen", vertelt Bart Weever. De klus moet eind oktober zijn geklaard.

Bijzondere projecten

Als familiebedrijf met decennia historie en ervaring staan we niet snel voor verrassingen. Gezien onze bagage en ons materieel hoeven we ook geen klus uit de weg te gaan. Waterfront Harderwijk was een mooi voorbeeld van een opdracht die interessante uitdagingen bood. Bommen uit de tweede wereldoorlog en omvangrijke sterke vervuiling van een oude asbestfabriek, in het centrum van een stad, is ook voor ons geen alledaags werk.

Waterfront Harderwijk

Het Kamper bedrijf werd in 2014 als onderaannemer van Boskalis ingehuurd voor verschillende werkzaamheden.
Waterfront Harderwijk is een complex, gevarieerd, groot project midden in het centrum van Harderwijk.

Meer weten over Waterfront Harderwijk

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag

Bodemsanering
Harderwijk

WEEVER sloopwerken b.v. sloopte oude vloeren, funderingen, straten en kades in het gebied Stadswerven in het centrum van Harderwijk. Een van de grootste herontwikkelingsprojecten in Nederland. De klus bleek niet zonder gevaren.

Meer weten over Harderwijk

Calamiteitendienst van WEEVER sloopwerken b.v.

Met onze calamiteitenservice bieden we verschillende diensten aan.
Dit loopt uiteen van bouwkundige ingenieurs, handslopers, asbestspecialisten, timmerlieden, plaatsen van stutmaterieel of aftimmerplaten, communicatieservice (bijvoorbeeld via inzet van social media) tot inzet van het grotere sloopmaterieel zoals kranen, shovels of bobcats.

Rijwielhandel Mulder

De calamiteitendienst van WEEVER sloopwerken b.v. heeft woensdagavond 22 juni de brandweer van IJsselmuiden ter zijde gestaan tijdens het blussen van een felle brand bij rijwielhandel Mulder. Er vielen geen slachtoffers. De lokaal bekende winkel kon echter niet worden behouden. Deze werd totaal in de as gelegd. De naastgelegen panden bleven wel gespaard door de inzet van waterschermen. 

De calamiteitendienst van WEEVER sloopwerken b.v. was met zwaar materieel aanwezig en kreeg de opdracht om de brandhaard los te trekken en die delen van het pand te slopen, die door de heftige brand al op instorten stonden. Ook werd het pand door WEEVER in de hekken gezet om ramptoeristen op veilige afstand te houden.

Zeewolde

Calamiteitenteam WEEVER in actie in Zeewolde

Twee boerenschuren aan de Duikerweg in Zeewolde zijn dinsdagochtend afgebrand.Het calamiteitenteam van WEEVER sloopwerken b.v. heeft in samenwerking met de brandweer in Zeewolde de brand in een aardappelschuur bedwongen en het nabij gelegen woonhuis gered. Het vuur begon half tien 's avonds en rond kwart over tien gaf de brandweer het sein brand meester. De brand brak uit in één van de drie schuren op het erf. In de schuur lagen aardappelen opgeslagen. De brandweer zette zich direct in op het veiligstellen van de aangrenzende woning.
Volgens de brandweer is er niemand gewond geraakt en zijn er geen giftige stoffen vrijgekomen.

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag