Weever B.V. sloopt, ontwikkelt, bouwt met generatielange ervaring, met vakmanschap en met veel aandacht voor innovatie, circulariteit en de toekomst.  

Wij zijn een snelgroeiend familiebedrijf en ons terdege bewust van de rol die ons bedrijf in de samenleving speelt. Daar waar het kan nemen we onze maatschappelijke verantwoording. Wij bouwen continu aan een gezonde, moderne onderneming waar winst (profit) gemaakt moet worden, maar ook aan een bedrijf waar rekening gehouden wordt met de menselijke aspecten(people). We zijn voortdurend op zoek naar de balans tussen people, planet en profit omdat we er van overtuigd zijn dat dit tot betere resultaten leidt voor bedrijf, mens en samenleving.


Als bedrijf streven wij er naar om toegevoegde waarde voor opdrachtgevers te creëeren. Heldere communicatie en korte lijnen staan daarom centraal. Weever is een allround bouwer met veel ervaring in innovatieve projecten. Denk daarbij aan spraakmakende kantoortransformaties zoals de Stadsoase in Utrecht of opvallende, nieuwe vestigingen van de grotere franchisers zoals AH ende Mcdonalds. Maar ook voor kleinere opdrachten kunt u bij ons aankloppen.  


Weever sloop werkt landelijk met totaalsloop en asbestsanering als specialismen. Puinkorrel Kampen b.v. maakt de cirkel van Weever rond. Met drie moderne mobiele puinbreekinstallaties die in het gehele land en daarbuiten ingezet kunnen worden hebben wij als Weever-groep alle kennis, mensen, materiaal en materieel in eigen huis om elke opdracht, snel, effectief en zo duurzaam mogelijk, succesvol over de eindstreep te brengen.

Toegevoegde waarde in de praktijk

Wat de toegevoegde waarde van Weever B.V. in de praktijk inhoudt? Wij kijken met welke indeling u uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Onderzoeken de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Houden rekening met de balans tussen investeringen en gebruikerskosten. Wij beperken de overlast bij slopen of bouwen zoveel mogelijk, zijn er zelfs al meermalen in geslaagd dat klanten ongestoord kunnen doorwerken.

Meer lezen over de visie van Bert Weever of over Bart en Jelle Weever in een opmerkelijk dubbelinterview
Meer over Bert Weever

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag