038 - 33 320 10 
info@weever.nl

Fase 3:
Opening Albert Heijn

Na maanden hard, volgens een strakke planning gewerkt te hebben is sinds kort de nieuwe Albert Heijn op het Stationskwartier geopend. De feestelijke opening trok veel publiek en de hele dag was het gezellig druk in de winkel. De winkel werd officieel geopend door Jasper Meijer (supermarktmanager), Jan Bun (supermarkteigenaar) en wethouder Albert Holtland & Geert Meijering De opening was een feestje en het was de hele dag gezellig druk in de winkel. Mooi om na al het harde werk te zien dat de winkel dan nu echt draait!

Fase 2:
Vrijdagmiddag was een topmiddag

Tijd voor een feestje voor een typisch ‘vrijdagmiddagfeestje’. Want afgelopen vrijdamiddag werd het hoogste punt bereikt van de nieuwe Albert Heijn bij het Stationskwartier die we in opdracht van Bun projectontwikkeling realiseren. De bouwvaklieden konden zich tegoed doen aan een stevige, lekkere hap bij de foodtruck, terwijl de leiding goedkeurend de resultaten tot dusver in ogenschouw nam. Week 30 is en blijft de planning! 
Bekijk de video.

Op 18 september is de opening van Albert Heijn Stationskwartier!

Video Albert Hein Stadionskwatier Kampen

Fase1:
Weever bouwt Albert Heijn in het Stationskwartier Kampen

Jan Bun van BUN Projectontwikkeling uit Almere en directeur Jelle Weever van het gelijknamige bouwbedrijf uit Kampen hebben afgelopen vrijdag in Almere de handtekeningen gezet onder het contract voor de bouw van een nieuwe Albert Heijn. WEEVER bouw is de opdracht gegund om de supermarkt te bouwen in het eveneens nog te realiseren nieuwe winkelcentrum bij het Stationskwartier in Kampen.

Het nieuwe centrum krijgt, behalve een Albert Heijn van ruim 3000 vierkante meter, ook twee winkelruimtes, zo'n 1000 vierkante meter voor semi-maatschappelijke voorzieningen en 21 appartementen. Ook wordt ruim voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd.

Jelle Weever toonde zich bijzonder tevreden met de opdracht voor de bouw van de supermarkt. "Een prestigieus project op een prominente plek in Kampen en bovendien van een landelijk gerenommeerde opdrachtgever als Jan Bun. Een geweldig compliment voor ons bedrijf."

Jelle Weever ( links)  Bernard Sinnema & Jan Bun ondertekenen de contracten.

WEEVER bouw wil de nieuwe supermarkt realiseren met lokale partijen. "Het is onze bedrijfsfilosofie om zoveel mogelijk samen te werken met lokale bedrijven. We vinden het belangrijk om elkaar op lokaal niveau te helpen. Bovendien weten we zo als hoofdaannemer precies wat we mogen verwachten", aldus Jelle Weever. Die sterke voorkeur voor lokale betrokkenheid is ook belangrijk voor BUN Projectontwikkeling. Projectleider Bernard Sinnema meent: "Als het lokaal kan, doen we het lokaal. Dat sluit goed aan op de werkwijze van WEEVER. Daarnaast zijn we zelf, net als WEEVER, een familiebedrijf en werken we graag met andere familiebedrijven samen. WEEVER komt als bedrijf degelijk en betrouwbaar over. Ook dat was voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor WEEVER."

Bijzonder aan het de bouw van de nieuwe supermarkt is dat de bouw van de appartementen nagenoeg gelijktijdig start. Jelle Weever: "Je krijgt straks twee verschillende bouwbedrijven die op min of meer dezelfde plek aan het werk zijn. Dat is wel een bijzondere uitdaging."

Met de bouw van het nieuwe winkelcentrum is nu ook definitief een einde gemaakt aan jaren van onderhandelen waarbij verzekeraar Delta Lloyd onderweg afhaakte en geen heil meer zag in de realisatie van het project bij het Stationskwartier. De Kamper wethouder Gerrit Jan Veldhoen is bovenal blij dat de bouw nu kan beginnen. "Kampen krijgt er straks een prachtig nieuw winkelcentrum bij. Het winkelcentrum wordt bovendien gebouwd met een aantal lokale bedrijven. Dit is goed voor de werkgelegenheid."

038 - 33 320 10

info@weever.nl