Loods klaar voor de aardappeloogst

Eind van deze week kunnen de eerste aardappels in de nieuwe opslagloods van JH van der Linde Agribusiness aan de Vollenhoverweg in Marknesse. Bijzonder, want de bouw van de enorme loods was meet af aan, "vooral een race tegen de klok", vertelt Wiebren de Boer. "Toen we half juni begonnen, kwamen we direct op een week achterstand, doordat er niet geheid kon worden. De bouwvak en overvloedige regen maakte het er vervolgens allemaal niet gemakkelijker op."

Uiteindelijk verliep de bouw toch redelijk volgens planning. Dat kwam niet in de laatste plaats, doordat de verschillende samenwerkende partijen een uitstekende samenwerking hadden. "Er is veel doorgewerkt, soms 's avonds, soms in het weekeinde en ook in de vakantieperiode. "Onderling was er 100 % vertrouwen in elkaar."

Ondanks de voortdurende tijdsdruk kwamen aspecten als heldere onderlinge communicatie en veiligheid geen moment in het gedrang. "De opdrachtgever meldde in het evaluatiegesprek zelfs dat het voor hen een voorbeeld bouw was. Ze waren bijzonder positief over de onderlinge communicatie en het serieus nemen van de veiligheidsmaatregelen. Dat is een mooi compliment."

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag