Home
Contact
Aanmelden

Missie

De wereldbevolking groeit enorm en we kunnen de aarde niet blijven uitputten. Vanuit moreel perspectief vinden wij het onaanvaardbaar om niét circulair en energieneutraal te bouwen.

Als Weever groep, bestaande uit Weever bouw, Weever sloopwerken en Puinkorrel, bouwen we elke dag, zoveel als mogelijk is, aan een toekomstbestendige, stabiele en groene organisatie. De unieke combinatie van onze verschillende bedrijven, die naadloos op elkaar aansluiten, geeft ons de gelegenheid om circulariteit een centrale plaats in onze bedrijfsvoering te geven.

Circulariteit gaat voor ons verder dan hergebruiken van materialen en het duurzaam gebruik van energiebronnen. Circulaire bedrijfsvoering is voor ons het werken in een duurzame gesloten kringloop, waarbij we zo slim mogelijkgebruik maken van de grondstoffen zodat deze niet één keer maar oneindig gebruikt kunnen worden.

Circulair werken betekent voor ons ook veel samenwerking met alle andere betrokken partijen zoals; overheden, financiële instellingen, projectontwikkelaars, leveranciers, collega-ondernemers en natuurlijk klanten.

Ons toekomstbeeld is dat we over enkele jaren praten over een circulaire ontmanteling in plaats van slopen en dat we circulaire gebouwen opleveren die volledig te hergebruiken zijn.

Visie

Om dit doel in de toekomst waar te maken, bouwen we nu al waar het kan circulair en energieneutraal. Dit past natuurlijk niet altijd in budget van de opdrachtgever en dus kijken we realistisch naar de mogelijkheden die er wel zijn om zo circulair en energieneutraal mogelijk te bouwen. Soms is het de vraag met welke grondstoffen je gaat bouwen en hoe je een gebouw zo neutraal mogelijk kunt maken. Door deze opties met de opdrachtgever te bespreken, blijven we dichtbij onze visie en de wensen van de klant. 

Circulaire economie hebben we een centrale plaats in onze organisaties gegeven door als een van de eerste Nederlandse bouwbedrijven in het middenkader segment een manager circulaire economie te benoemen, zodat we dagelijks serieus werk maken van de overgang naar circulair slopen en bouwen.

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag