Noodgeval? Bel: 038 333 2010

Met deze calamiteitenservice worden verschillende diensten aangeboden. Dit loopt uiteen van bouwkundige ingenieurs, handslopers, asbestspecialisten, timmerlieden, plaatsen van stutmaterieel of aftimmerplaten, communicatieservice (bijvoorbeeld via inzet van social media) tot het grotere sloopmaterieel zoals kranen, shovels of bobcats.

Onze organisatie is uitgerust voor unieke en complexe situaties en is beschikbaar voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Brandschade

Stormschade

Waterschade

Herbouw

Ernstige Schade ?
  • Brandschade
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Herbouw
Noodgeval? Bel: 038 333 2010

Vuur, wind en water. Ze kunnen veel schade veroorzaken. De Weever Calamiteitendienst is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.
Bij brand-, storm- of waterschade gaan wij direct tot actie over.
Wij zetten de benodigde mensen, materialen en machines in. Zowel vanuit de bouw als sloop, voor welke opdrachtgever dan ook. Ons doel is om een gebied of gebouw zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken.
Onze sloop- en bouwmensen doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen en werken zonder moeite buiten de reguliere tijden.

Weever werkt samen met het landelijk opererende Salvage. Deze stichting is opgericht door de samenwerkende verzekeraars omdat een calamiteit met schade als gevolg al moeilijk genoeg is.
Daarom vindt Weever het belangrijk dat de betrokkenen en de mensen in de omgeving weten waar zij aan toe zijn.

Wij besteden veel aandacht aan communicatie: bij noodsituaties voegen wij direct een calamiteitenpagina toe aan onze website, communiceren wij via Twitter en leggen flyers klaar met belangrijke informatie.

Is de situatie onder controle? Dan nemen wij de schade op en maken wij een plan van aanpak. Hierbij combineren wij onze sloopkennis met onze bouwexpertise.

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact gegevens

Haatlanderdijk 6 
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Algemene voorwaarden Weever
1. Voorwaarden aanneming
2. Voorwaarden inkoop werk
3. Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag