Weever Bouw b.v.

Kwalitatief bouwen

Bouwen gaat bij WEEVER bouw b.v. verder dan enkel het stapelen van stenen. Bij het bouwen van een school, kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex komt veel meer kijken. Met welke indeling kunt u uw werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid? Een gebouw heeft een lange levensduur. Wij kijken daarom vooruit en houden in het voortraject al rekening met gebruik en kosten

Utiliteitsbouw

Fabrieken, kantoren, bedrijfspanden,
sportgebouwen en winkels. Utiliteitsbouw moet mooi, maar vooral betaalbaar en efficiënt zijn.

Meer informatie

Agrarisch

WEEVER bouw b.v. heeft zijn sporen verdiend in de agrarische sector. Dankzij doelmatige constructies, uitgekiend materiaalgebruik en ruime ervaring in de polders kunnen wij antwoorden op alle vragen en voldoen aan alle eisen.
Meer infromatie

Recent Project, Level one

Aan de Visvijverweg bij Swifterbant laat WEEVER in opdracht van  uitzendbureau Level  One een klein dorp midden in het vlakke polderlandschap verrijzen. In totaal worden er 148  migrantenwoningen gebouwd op een bijzonder slimme en innovatieve wijze.

Lees meer
Bekijk alle projecten

Ontwikkeling

Projectontwikkeling is bij WEEVER projectontwikkeling b.v. geen structureel doel, maar een middel. De traditionele ontwikkelaar koopt, ontwikkelt en verkoopt. Wij zoeken juist de samenwerking op. Kennis bundelen, belangen verenigen, een plan opstellen en ontwikkelen. Dat doen wij met elkaar.

Meer informatie

Renovatie

Of het nu gaat om een grootschalig project of kleine herstelwerkzaamheden, bij renovatie is het de kunst een gebouw weer te laten stralen als nooit tevoren. En dat is ons doel! Verder stellen wij natuurlijk alles in het werk om te zorgen dat u gedurende het project zo min mogelijk overlast ondervindt.

Meer informatie

Onderhoud

Duurzaam bouwen staat centraal bij WEEVER. Als het gebouw staat, volgt logischerwijs het onderhoud ervan. U wilt immers dat de kwaliteit en waarde van uw vastgoed gewaarborgd blijven.

Meer informatie

Unieke woonprojecten

Woningbouw betekent voor WEEVER bouw b.v. het realiseren van unieke projecten. Een bijzondere villa
bijvoorbeeld, maar ook kleinschalige woningbouwprojecten,
de bouw van een appartement of een compleet appartementencomplex.
Meer informatie

Contact

Haatlanderdijk 6 Kampen
8260 AG Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Stel een vraag

Versturen