'We willen onze klanten het beste bieden'

Gouden Muur nieuwe stijl opent deuren in nieuwe Hanzewijk

Een nieuw onderkomen én een hele nieuwe formule. Chinees restaurant De Gouden Muur verhuisde onlangs van de oude naar de nieuwe Hanzewijk. Eigenaren Dahua en Yuzhen Yi grepen de verhuizing aan om met hun restaurant een nieuwe weg in te slaan. En die is behoorlijk baanbrekend te noemen.

"Mensen vinden vers en gezond eten tegenwoordig steeds belangrijker. Met onze nieuwe formule willen we inspelen op die trend en topkwaliteit serveren voor een goede prijs", vertellen ze in hun smaakvol ingerichte, fonkelnieuwe onderkomen aan het Hanzeplein 1. "Vroeger wilden mensen vooral grote porties, daar kon je dan wel twee of drie dagen van eten. Wat overbleef, werd weggegooid. Zonde. Zulke grote porties lijken goedkoop, maar eigenlijk zijn ze wat kwaliteit betreft minder waard. Wij willen onze klanten het beste serveren. Koken is ons werk, maar ook onze hobby. Wij houden zelf van lekker en goed eten en dat willen we onze klanten ook bieden. Vandaar dat we hebben gekozen voor een ander, nieuw systeem."

 

Geen eindeloos lange menulijst op de toonbank

Bij De Gouden Muur nieuwe stijl ligt geen eindeloos lange menulijst op de toonbank. Geen gerechten meer die je pas ziet nádat je ze hebt besteld. Maar bereidt de kok je een heerlijke maaltijd waar je bijstaat. "Verser kan niet. Je ziet en ruikt alles en kunt zelf opscheppen. Dat nodigt uit om ook eens iets anders te proberen. In prijs maakt dat niet uit want je betaalt per bakje, ongeacht de hoeveelheid gerechten." Die bakjes zijn er in diverse formaten zodat iedereen naar wens een kleine of grotere portie kan kiezen. "Voor Kampen is dit nieuw maar in bijvoorbeeld Amerika is dit systeem heel populair. Het is wel een grote verandering en zal even wennen zijn, voor de klanten, maar ook voor ons!"

De Gouden Muur, tot voor kort gevestigd aan de Dr. Damstraat, is al zeker veertig jaar een begrip in de Hanzewijk. Dahua en Yuzhen Yi runnen het afhaalrestaurant nu tweeëneenhalf jaar. "We hebben een goede naam opgebouwd en onze klanten komen uit de wijde regio." Vanaf zaterdag 2 juli stappen ze over op het nieuwe systeem. Het afhaalgedeelte - binnenkort opent ook het nieuwe zitgedeelte - is ondanks de verhuizing geen dag gesloten geweest. "Een hele hectische periode. Het was hard werken, maar dat zijn we wel gewend. Het pand werd casco opgeleverd, dus er moest binnen nog heel veel gebeuren." Voor de afbouw werd WEEVER Bouw b.v. ingeschakeld, die samen met enkele onderaannemers de klus net op tijd - eind mei was de deadline - heeft geklaard. Tot tevredenheid van de opdrachtgevers. "Het waren goede partijen om mee samen te werken. Daar hebben we geluk mee gehad. Anders is zoiets niet te doen."

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen