038 - 33 320 10 
info@weever.nl

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Telfordstraat geeft ambities ruimte

In opdracht van Jansen vastgoed  bouwen we aan de Telfordstraat op de Marslanden in Zwolle aan een bedrijfsverzamelgebouw. Vorig jaar realiseerde Jansen Vastgoed b.v. op het naastgelegen perceel ook al een eerder bedrijfsverzamelgebouw op basis van een formule die goed aanslaat.

Het eerste bedrijfsverzamelgebouw met 10 units in drie verschillende types, was in no time zo goed als 'volgeboekt'. Ook voor het gebouw waar wij nu mee bezig zijn is veel belangstelling. Het gros is al verkocht. Bijzonder aan het bedrijfsverzamelgebouw is dat bijna elk bedrijf zijn ambities hier kan verwezenlijken. De verschillende oppervlaktes van de units, variërend van 2x 37,5 tot 160 vierkante meter, die bovendien onderling ook gecombineerd kunnen worden, zijn belangrijke pluspunten.  Daar komt nog eens bij dat bedrijventerrein Marslanden door de grote variatie in bedrijven ook heel aantrekkelijk is voor ondernemers.

Bouwen voor Jansen Vastgoed is voor ons nieuw, dat maakt het extra bijzonder. Bertus Jansen, mede- eigenaar van het bedrijf vroegen we hoe de samenwerking met WEEVER bouw tot dusver is bevallen. Hij: "De bouw van dit bedrijfsverzamelgebouw is eigenlijk voor ons de eerste echte kennismaking met WEEVER. Tot nu toe was het 'prettig kennismaken'. WEEVER komt de gemaakte afspraken na en dat vinden wij heel belangrijk. Ik kijk uit naar het moment dat we hoogste punt hebben bereikt. Dat is altijd een goed en een feestelijk moment om de ondernemers die in het gebouw gaan komen, ook bij uit te nodigen. Het gebouw krijgt dan echt gestalte en de ideeën van de ondernemers komen dan weer meer tot leven".

038 - 33 320 10

info@weever.nl