038 - 33 320 10 
info@weever.nl

WEEVER bouw b.v. heeft haar sporen in agrarische sector verdiend

We hebben onze sporen verdiend in de agrarische sector. Doelmatige constructies, uitgekiend materiaalgebruik en een ruime praktijk ervaring in de polders. WEEVER bouw b.v. voldoet aan alle eisen en heeft de juiste antwoorden op al uw vragen.

Kennis en ervaring

WEEVER bouw b.v. heeft de afgelopen tientallen jaren verschillende agrarische projecten gerealiseerd. Een sector die volop in beweging is en blijft. Met onze kennis denken we mee in de voorbereiding en de uitvoering van uitbreidingen, renovatie en nieuwbouw. Wij denken mee over de 'uitdagingen' waar u als agrarisch ondernemer tegenaan loopt. Zo denken onze mensen graag met u mee over zaken als planologie, logistiek, klimaat, asbest en ruimtelijke ontwikkeling.

Uitvoering

Voorbeelden van uitvoering zijn opslagloodsen voor akkerbouw en machines. Maar ook stallen en tuinbouwloodsen met alle gewenste toebehoren. Wij kennen de agrarische sector en kunnen u adviseren over een duurzame aanpak. Van heipaal tot oplevering en van installatie tot inrichting. Vanzelfsprekend is het mogelijk naast de bedrijfsmatige ruimte ook uw woning te realiseren. Kortom, als u op zoek bent naar een bouwbedrijf met kennis van agrarische bouwwerken, dan bent u bij WEEVER bouw b.v. aan het juiste adres.

De Groene Landbouw Bant b.v.

Van der Linde

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen