weever bouwt aan aanhangcars kampen
Nieuw onderkomen Aanhangcars Kampen

Als je van Kampen richting Emmeloord over de N50 rijdt kan het je nauwelijks ontgaan. WEEVER bouw b.v. heeft onlangs het nieuwe onderkomen van Aanhangcars Kampen aan de Teslastraat 4 gerealiseerd. Behalve de mooie dieprode kleur is ook het grote venster op de tweede verdieping een opvallend element van het gebouw.

Opvallend ontwerp
"Bij het ontwerp van dit gebouw is dat grote venster uit reclameoogpunt een belangrijk aspect geweest. Er komen aanhangwagens te staan, die vanaf de N50 mooi zichtbaar zijn. Maar ook als je in het gebouw bent, vallen de aanhangwagens direct op, doordat ze op een breed balkon staan.", vertelt meewerkend voorman Jitze van Dijk.

Vaste ploegen
Met timmerman Michel Maurer behoort hij tot vaste kern van de bouwploeg van dit project. Michel kwam ooit als leerling, onder de hoede van de ervaren Jitze van Dijk. Al ruim15 jaar werken ze nu als geolied team samen.
"Meestal is een blik of gebaar voldoende. Als je langer met elkaar werkt, weet je precies wat je aan elkaar hebt. Dat is het voordeel als je met vaste ploegen werkt, zoals we dat bij WEEVER al jaren doen. Dat scheelt tijd", aldus Jitze van Dijk.

Efficiency
Het duo is de basis als het om het soepel verlopen van de werkzaamheden gaat. "We zijn er voor de losse eindjes en de puntjes op de i. Wij werken bijvoorbeeld ook met onderaannemers. Als een ploeg van een onderaannemer hier aan het werk gaat, zetten wij ons werk aan de kant en zorgen we dat die onderaannemer snel door kan", benadrukt Michel Maurer de opvallende hoge mate van efficiency bij WEEVER bouw b.v. Dat wordt nog eens extra duidelijk als we het schaftgebouw inlopen. Aan de deur en op de tafel treffen we verschillende werkschema's die strak in de hand worden gehouden. Tijd is geld, dat kan niemand ontgaan op de bouwplaats van Aanhangcars Kampen waar ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Duurzaamheid
WEEVER bouw b.v. heeft duurzaamheid hoog in het vaandel, maar is daarbij wel gedeeltelijk afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. Het nieuwe gebouw van Aanhangcars Kampen heeft door het gebruik van sandwichwanden met dubbelschalige elementen een hoge isolatiewaarde. Verder wordt in het gebouw hoofdzakelijk 70 tot 100 procent recyclebaar materiaal gebruikt. Eind resultaat is een relatief gezien, betaalbaar duurzaam bedrijfsgebouw met een functioneel, maar ook opvallende ontwerp.

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen