RSH ICT en A&F Accountantancy en Fiscale Advisering

RSH ICT en A&F Accountantancy en Fiscale Advisering met WEEVER bouw op weg naar de volgende stap

Jan van den Berg, eigenaar van RSH ICT dienstverlening op Urk heeft midden in zijn kantoor een groot beeldscherm hangen waar continu live beelden te zien zijn van de bouw van het nieuwe onderkomen. "Ik hoefde alleen maar onze gevelcamera's te draaien naar de bouwplaats. Ik wil er een timelaps-filmpje van maken. Leek me wel leuk, ook voor later".Het huidige kantoor van RSH ICT dienstverlening is gevestigd op de bovenste verdieping in een bedrijfsverzamelgebouw op nummer 18 aan het Spijk in Urk, terwijl het nieuwe pand dat door WEEVER bouw b.v. wordt neergezet, nummer 20 op de gevel krijgt.

"Met dit nieuwe pand hebben we een superplek. Ik wilde jaren geleden al verhuizen, maar toen lagen de prijzen op een heel ander niveau dan nu. Via Henk Bunt van Buvago Vastgoed zijn we in contact gekomen met WEEVER. De bouw gaat prima. Er zit flink tempo in en ze leveren het werk netjes volgens het bestek. Doordat we het nieuwe pand samen met A&F Accountancy en Fiscale advisering laten bouwen hebben we een echte win-win situatie. Als het straks klaar is hebben we veel meer ruimte, zitten we op deze mooi centraal gelegen lokatie, voor een goede prijs", aldus Jan van den Berg die met zijn bedrijf in 1993 startte.
In de loop der jaren groeide RSH ICT uit tot een toonaangevend zakelijk dienstverlenend ICT bedrijf in Flevoland en de NOP, dat zich richt op Voip-telefonie, Cloud diensten en ICT beheer. Met het nieuwe pand dat in augustus door WEEVER volgens planning zal worden opgeleverd is RSH ICT klaar voor een nieuwe stap. "We worden ook nu al steeds vaker gevonden door grotere bedrijven uit bijvoorbeeld de randstad, die specialistische klussen bij ons neerleggen. Mooi werk, dat we natuurlijk graag verder willen uitbreiden", besluit Jan van den Berg.


A & F Accountancy en Fiscale Advisering

Arjen Harsevoord en Freek Jordens van A & F Accountancy en Fiscale advisering kijken reikhalzend uit naar het moment waarop ze hun intrek gaan nemen in hun nieuwe bedrijf. Het nieuwe bedrijfsgebouw wordt momenteel slechts enkele tientallen meters verderop gerealiseerd door WEEVER bouw b.v.
20 jaar lang waren Harsevoord en Jordens het gezicht van de Tamek accountantsgroep op Urk.Toen zich in 2012 de mogelijkheid aandiende om via een zogeheten management buy out een eigen kantoor te vestigen was de beslissing snel gemaakt. Sinds januari 2013 is A & F Accountantcy en Fiscale Advisering een feit en met het mooie verleden als basis was de nieuwe naam weer snel een begrip op Urk.
,,We zijn geen echte Urkers, maar we staan dichtbij de ondernemers. Net als de Urkers draaien we niet om de hete brij heen. Klare taal, daar houden wij van. Onze klanten proberen we zoveel mogelijk te ontzorgen. We maken ook weinig reclame. Het gaat hoofdzakelijk van mond tot mond. Aangezien we nog steeds groeien, doen we vast iets goed. Ons nieuwe pand, wordt ook echt ons nieuwe pand, ons eigendom. Dat voelt goed." vertelt AA Accountant Freek Jordens.
Zakenpartner Arjen Harsevoord is eveneens blij met de nieuwbouw. "De verhuizing midden in de vakantieperiode, vraagt nog wel wat organisatie, maar daar komen we uit. De nieuwbouw ziet er keurig en netjes uit, het proces verloopt volgens planning. Met de uitvoerder van WEEVER bouw b.v. Mathee van de Berg hebben we een goed contact. De enige discussies zijn gelegen in de meer- en minderwerken, , maar niet om wakker van te liggen. Met een goed gesprek ontstaat er wederzijds begrip en zijn we er altijd uitgekomen ".

038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Haatlanderdijk 6
Postcode: 8263 AR
Plaats: Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter

Versturen