WEEVER sloopwerken b.v. is een ervaren allrounder: Van complete woonwijken tot renovatiesloop van bedrijfspanden

Totaalsloop

Ontmantelen, sorteren en afvoeren. Dat is totaalsloop. Kenmerkend voor deze tijd, waarin regelmatig kantoren, civiele werken en complete woonwijken worden vervangen door nieuwbouw. Werkplannen zijn hierbij noodzakelijk, vooral te midden van een levendige omgeving. Specifieke sloopmethoden worden daarom gecombineerd met de inzet van vakmensen en speciaal ontworpen materieel. Duurzaamheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Meer informatie

Asbestsanering

U weet, asbest verwijderen kan niet zomaar. Zonder de juiste maatregelen, kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid.

WEEVER sloopwerken b.v. is al sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. Daarmee behoorden wij destijds tot één van de eerste bedrijven in Nederland die aan alle eisen konden voldoen.

Ook nu volgen wij de ontwikkelingen op de voet of zetten zelf de toon.

Meer informatie

Duurzaam slopen is bewust slopen, op basis van een plan

WEEVER sloopwerken b.v. is een ervaren allrounder. Van complete woonwijken tot de renovatiesloop van een bedrijfspand. WEEVER sloopwerken b.v. is sinds 1994 gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en daarmee een van de oudste gecertificeerde sloopbedrijven in Nederland.

Voorbereiding
Op onze ervaring kunt u rekenen. Al ruim vijftig jaar voeren wij zowel regionaal als landelijk, sloopactiviteiten uit. Door vanaf de start mee te denken, het project zakelijk te benaderen, te luisteren naar uw wensen, de omgeving te inventariseren en onze zorgplicht in acht nemen, bereiden wij de werkzaamheden optimaal voor. Dit is kostenefficiënt en bovendien een uitstekende basis voor uw project. Met als resultaat, een adequate, effectieve en complete oplossing.

Uitvoering
Ook gedurende de uitvoering van het sloopproject blijven wij scherp. Of wij nu een kantoor, industrieel pand, civiel kunstwerk of een gehele woonwijk slopen, bij WEEVER sloopwerken b.v. houden wij een strak tijdschema aan en heeft u een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor glasheldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.


Nood? - Bel: 038 333 2010

Vuur, wind en water.
Ze kunnen veel schade veroorzaken.
De WEEVER Calamiteitendienst is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.

Bij brand-, storm- of waterschade gaan wij direct tot actie over. Wij zetten de benodigde mensen, materialen en machines in. Zowel vanuit de bouw als de sloop, voor welke opdrachtgever dan ook.
Ons doel is om een gebied of gebouw zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken.

Meer informatie

Bodemsanering door weever
Bodemsanering

Wij gaan altijd uit van het belang van onze klant. Omdat er voor bodemsanering veelal geen vaste uitgangspunten zijn, brengen wij vooraf alles overzichtelijk in kaart in de vorm van een duidelijke offerte. Desgewenst verzorgen wij het complete traject voor u, van bodemonderzoek tot oplevering bodemsanering.


Meer informatie

Renovatiesloop

Wij begrijpen dat u gedurende het project zo min mogelijk overlast wilt ervaren. Omdat u in het pand woont of omdat uw medewerkers of klanten hier aan het werk zijn. Wat gaat er gebeuren? En hoeveel tijd neemt dat in beslag? Wij houden u op de hoogte. Per telefoon, mail of via een speciale projectpagina op het internet, want heldere communicatie is belangrijk. Voor u en voor ons!

Meer informatie

Weever sloopwerken bv sloop werkzaamheden in nederland038 - 33 320 10

info@weever.nl

Contact

Genuakade 1 - 8263 CG Kampen
Postbus 285 - 8260 AG Kampen
T. 038 - 33 320 10
E. info@weever.nl

Contact regio Arnhem:
Koningsweg 23a
ZP6, 6816 TD Arnhem
026-3823435 / 06-30091705

Algemene voorwaarden WEEVER
1.Voorwaarden aanneming
2.Voorwaarden inkoop werk
3.Voowaarden WEEVER sloopwerken bv

Laat hier uw gegevens achter
Versturen